Join adviesbureau voor onderwijs en opvoeding

Kinderen opvoeden. Leren op school. Als ouders wil je het allerbeste voor je kind. Toch verloopt het niet altijd zoals we zouden willen. Wij zijn een praktijk die door het bieden van professionele hulp en begeleiding ouders kunnen ondersteunen in de zorg voor hun kind.

Join kan psycho-diagnostisch onderzoek uitvoeren zoals: intelligentieonderzoek, persoonlijkheidsonderzoek, onderzoek naar specifieke leerstoornissen zoals dyslexie en dyscalculie, onderzoek naar specifieke ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, Autisme, ODD, NLD, onderzoek naar de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Binnen de praktijk is ook deskundigheid aanwezig om onderzoek te doen naar hoogbegaafdheid en om specifieke begeleiding op dit gebied te geven. 

Daarnaast kan Join kinderen begeleiden op allerlei terreinen zoals: faalangst, sociale vaardigheden, zelfbeeld, zelfvertrouwen, angsten etc.

Binnen onze praktijk hebben we ook mensen die Cogmed werkgeheugen trainingen kunnen verzorgen, bijvoorbeeld voor kinderen die snel afgeleid zijn in de klas of moeite hebben met het afronden van een taak en het opvolgen van meerdere instructies.

Verder kunnen we kinderen met een traumatische ervaring behandelen met een effectieve behandelmethode: EMDR (Eye Movement Dezensitization and Reprocessing).

We zijn een praktijk voor jongeren tot 18 jaar.

Contactgegevens
Vang 5, 4661 TX Halsteren
06-42720881 | [email protected]
Contactpersonen:
Johan den Ouden0164-239415 | [email protected]
1 / 1


Coöperatie van ondernemers
in de Kleinschalige zorg in Zeeland

0113 745414 · [email protected]

Bezoek- en postadres
Industriestraat 14 · Kantoor 2/3 · 4462 EZ Goes

ISO Kiwa Beeldmerk 9001
© & realisatie