Zeeuws Centrum de Verbinding

Zeeuws Centrum de Verbinding heeft als doel mensen met een zorgvraag zich weer onderdeel te laten voelen van de maatschappij. Dit doen we door bijzondere en creatieve dagbesteding aan te bieden, kleinschalig, flexibel en op maat. Door te verbinden leren we van en met elkaar. Daarnaast bieden wij kortdurende, individuele trajecten en groepstrainingen aan waarbij onder andere gebruik kan worden gemaakt van ReAttach en (dog) Coaching. Vanuit verbinding met elkaar en de maatschappij om ons heen, werken we aan het versterken van zelfredzaamheid, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Wij staan naast de cliënt en bieden ondersteuning waar nodig. Samen onderzoeken we waar de kwaliteiten liggen, wat men leuk vindt en welke ondersteuning nodig is om weer te gaan schitteren van binnenuit.

De begeleiders bij Zeeuws Centrum de Verbinding dragen zorg voor een veilig klimaat en bewaken de sfeer, iedereen is anders en iedereen mag er zijn.

Zoek je een plek waar je leuke en leerzame activiteiten kunt doen en waar je vooral jezelf mag zijn, neem dan zeker contact met ons op.

Contactgegevens
Dreesstraat 8, 4384 DC Vlissingen
06-14439796 | [email protected]
Contactpersonen:
Anniek de Kok en Femke ten Haken06-14439796 | 06-52541664 | [email protected]
1 / 1


Coöperatie van ondernemers
in de Kleinschalige zorg in Zeeland

0113 745414 · [email protected]

Bezoek- en postadres
Industriestraat 14 · Kantoor 2/3 · 4462 EZ Goes

ISO Kiwa Beeldmerk 9001
© & realisatie