Voortz coaching

Sta jij stil in je leven en wil je vooruit? Voortz! zet je weer in beweging. Zien jouw dagen er vaak zwart uit? Met Voortz coaching breng je weer kleur in je leven.  Met de coaching door Annemieke kijk je wat er nodig is om vooruit te komen. Bij Voortz! werk je aan structuur en zelfredzaamheid in je leven. Denk hierbij aan het runnen van een eigen (financieel) huishouden, weer deelnemen aan de maatschappij door samen opzoek te gaan naar werk of een passende opleiding. Werken aan een blijvende oplossing voor je problemen. Met de coaching door Annemieke kijk je naar je gedrag. Wat doe je nu? Wat heb je nodig? En wat kun je daar zelf voor inzetten? Jij bent uniek! Iedereen bezit de kracht om te veranderen. Verandering zit in jezelf!

Voortz! biedt coaching aan jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen (al dan niet met een beperking of verslavingsproblematiek). Het gaat om persoonlijke begeleiding/coaching en studie- en jobcoaching. Annemieke werkt vanuit persoonlijk contact bij jou thuis of vanuit haar eigen praktijkruimte. Je werkt aan verandering in je leven. Je kijkt naar wat er goed gaat. Je leert hoe je dit positieve gevoel verder kunt verbreden en inzetten op meerdere gebieden. Vanuit deze positiviteit word je gestimuleerd om te werken aan je eigen ontwikkeling en zelfredzaamheid. Speelt er een verslaving, dan kijken we samen naar een passende oplossing om hier aan te werken.

De coaching bestaat uit persoonlijke gesprekken. Je gaat oefenen met het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden en het inzetten van je kwaliteiten. Je wordt geholpen met het aanbrengen van structuur in je dagelijkse leven. Je leert je zelfstandigheid en zelfvertrouwen te vergroten. Je kunt hulp krijgen bij je financiële huishouden. Samen gesprekken voeren met instanties, scholen en begeleiding bij sollicitaties of je studie. Ook ouders kunnen handvatten en tips krijgen hoe om te gaan met de situatie van hun kind en samen verder te komen.

 

Contactgegevens
Zandweg 24, 4301 TA Zierikzee
06-53943726 | [email protected]
Contactpersonen:
Annemieke Pieters06-53943726 | [email protected]
1 / 1


Coöperatie van ondernemers
in de Kleinschalige zorg in Zeeland

0113 745414 · [email protected]

Bezoek- en postadres
Industriestraat 14 · Kantoor 2/3 · 4462 EZ Goes

ISO Kiwa Beeldmerk 9001
© & realisatie