Vinea Vitaliteit

VINEA biedt coaching en begeleiding vanuit een actieve benadering aan mensen van 18 jaar en ouder. VINEA zet zich in voor mensen met psychosociale problemen, mensen bij wie sprake is van lusteloosheid, depressieve klachten, verslavingsproblematiek, gedragsproblematiek en/of op het gebied van re-integratie naar werk of scholing. Daarnaast is VINEA  inzetbaar bij jongeren van 14+ in samenwerking met jeugd- en/of kindercoaches! 

VINEA gelooft dat door letterlijk en figuurlijk in beweging te komen op diverse leefgebieden de levenskwaliteit toeneemt, mensen in staat zijn tot rehabilitatie en daarmee weer mee kunnen doen in het leven van alle dag op een manier die bij hem of haar past!

Een gesprek waarbij je beweegt heeft een veel groter effect in de hersenen met blijvende resultaten! Daarom voert VINEA in principe geen gesprekken op kantoor, maar buiten of in uw eigen leefomgeving! Tijdens de begeleiding is er ook oog voor voeding en beweging! Soms wordt daarbij gebruik gemaakt van sportactiviteiten.

Daarnaast heeft de begeleiding oog voor voeding. Wist u dat voeding grote invloed kan hebben op actief of passief gedrag, participatie maar ook op depressieve klachten? 

VINEA helpt mensen bij het opbouwen of versterken van een levensstijl die bij hem of haar past! De begeleiding is op maat in de vorm en/of frequentie die bij de klant past en is in overleg ook te leveren op flexibele tijden of in de avonduren.

Contactgegevens
Vlissingsestraat 16, 4388 HD Oost-Souburg
06-21240128 | [email protected]
Contactpersonen:
Lennard de Rijke06-21240128 | [email protected]
1 / 1


Coöperatie van ondernemers
in de Kleinschalige zorg in Zeeland

0113 745414 · [email protected]

Bezoek- en postadres
Industriestraat 14 · Kantoor 2/3 · 4462 EZ Goes

ISO Kiwa Beeldmerk 9001
© & realisatie