Educura B.V.

Met een ingespeeld team van bevlogen en goed getrainde zorgprofessionals begeleidt Educura kinderen en jongvolwassenen met alledaagse én met complexe ontwikkelings- en gedragsproblemen.

ADHD of een autismespectrumstoornis – en alles wat daartussenin zit – vereist een eigen specialistische aanpak die afgestemd is op de individuele behoefte en mogelijkheden. Wij zijn geen wonderdokters. Sterker nog, wij zijn helemaal geen dokters, maar wij kunnen als geen ander kinderen helpen (op)groeien.

Wederzijds vertrouwen is de gezonde basis om op verder te bouwen. Wij zorgen voor een veilige en boeiende ontwikkelomgeving met optimale ontwikkelkansen voor ieder kind dat aan onze zorg wordt toevertrouwd. Educura staat erom bekend dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Niet alleen de verwijzende zorginstanties, maar ook veel ouders/verzorgers én cliënten waarderen onze oprechte betrokkenheid en grote kennis van zaken, maar vooral ook de drive om samen stappen voorwaarts te maken. Soms zijn het slechts kleine stapjes en dan weer gaat het ineens verrassend snel. Onderweg kijken we constant hoe we grenzen kunnen opzoeken en als het kan zelfs verleggen, zo halen we het beste in deze jonge mensen naar boven.

Kinderen met ontwikkelings- en gedragsproblemen laten groeien is onze missie, waarbij wij de basisbehoeften van het kind in termen van competentie, relatie en autonomie proberen te herstellen en onderhouden.

SF2020 CKZ EDUCURA 1