ABC coaching en begeleiding

ABC coaching en begeleiding is er voor volwassenen die moeite hebben met functioneren in de maatschappij. Als het (even) niet lukt om dingen voor elkaar te krijgen door bijvoorbeeld autisme, een eetstoornis, een persoonlijkheidsstoornis, traumatische gebeurtenissen, verslaving of schulden.
Hannie, werkzaam bij ABC coaching en begeleiding, denkt graag buiten de lijntjes. Ze respecteert en waardeert haar cliënten zoals ze zijn. Samen zoeken naar passie, motivatie en talenten om het leven op een zo fijn mogelijke manier te kunnen leven. Problemen uit de weg ruimen waardoor er ruimte kan ontstaan voor eigen keuzes en zo groot mogelijke zelfstandigheid.

Contact opnemen is altijd vrijblijvend. Een eerste gesprek is om kennis te maken en te kijken wat Hannie te bieden heeft. Voldoet dit niet aan de wensen, dan zal ze altijd zoeken naar andere passende hulp.

Hannie werkt ambulant, komt dus bij mensen thuis voor gesprekken en praktische hulp. Indien mogelijk wordt er gezamenlijk gebouwd aan het netwerk (familie of relaties).


CKZ ABC COACHING VLISS SF 4